tisdag 5 juni 2007

Sommar.

Det är underbart att l'été äntligen är här... Däremot har jag ingen som helst lust eller ja... det blir kanske långtråkigt att inte jobba... Alla vänner jobbar eller parar sig och jag är liksom alldeles alldeles ensam... Eller ja... Men nästan. Det är tråkigt. O idag när sommarkvällen är alldeles lovely sitter ja här hemma...

Men imorrn ska ja pressa. Sol alltså. Ensam iofs.

Någon som vill leka?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sommaren är stålet. Knoppar brakar loss. Gröna och sjungande små sommarvisor. Solstrålarna klingar och sprattlar till tonerna av Lars Winnerbäck och visselpiporna på studenftlaken. Lyckohåven är full av fynd, och noll skrynkelrynkor gästar pannan. Det är champagne som bubblar om du hör nåt du inte hört på länge. Detta inlägg föll jag för. Gjorde mig lycklig. Lill-babs får du behålla. Knarkarna på Mariaberget likaså. Allt jag ser framför mig är tantolundens kitchiga engångsgrillar och lyxigt humlehäng. Pladask. Solbrun. Mitt i prick. Nu kör vi.

Sandra sa...

andreas: Älskar att görarä lycklig! Frågan är bara om inte kommentaren hamnade på fel inlägg? Nåväl. Du gör Mig lycklig-Nu kör vi!